5/до блок 240 Кайсиева Градина Варна
резервиран
 • 1 Легло
 • 1 баня
 • 57,71 m²
до блок 240/Кайсиева Градина, Варна Варна 9000
65000 евро
 • 1 Легло
 • 1 баня
 • 43,66 m²
до блок 240/Кайсиева Градина, Варна 9000
продаден
 • 2 Легло
 • 1 баня
 • 85,50 m²
Кайсиева Градина Варна
продаден
 • 2 Легло
 • 1 баня
 • 85,50 m²
Кайсиева Градина Варна 9000
резервиран
 • 2 Легло
 • 1 баня
 • 85,50 m²