Варна
продаден
 • 1 Легло
 • 1 баня
 • 57,71 m²
Варна
65000 евро
 • 1 Легло
 • 1 баня
 • 43,66 m²
Варна
продаден
 • 2 Легло
 • 1 баня
 • 85,50 m²
Варна
продаден
 • 2 Легло
 • 1 баня
 • 85,50 m²
Варна
продаден
 • 2 Легло
 • 1 баня
 • 85,50 m²